Kategórie Prihlásiť
   Akcie
   Novinky
   Beletria
   Encyklopédie
   Literatúra pre deti a mládež
   Cudzie jazyky
   Životopisné romány
   Turistický sprievodca
   Knihy o Slovensku
   Geografia a cestovanie
   Kuchárske knihy
   Jedlá a nápoje
   Zdravie a životný štýl
   Šport
   Umenie a hudba
   Fotografia
   História a dejiny
   Učebnice a slovníky
   Ekonomika a podnikanie
   Právo
   Medicína
   Technika
   Počítačová literatúra
   Spoločenské vedy
   Prírodné vedy
   Starostlivosť o dieťa
   Domov, hobby a záhrada
   Príroda a zvieratá
   Cudzojazyčná literatúra
   Náboženstvo, ezoterika
   Kalendáre, portfolia, plagáty

  Akcia mesiaca  

Za výbornú cenu tri tituly
od fotografa
Tibora Huszára








Cook it Raw

Podnázov:

Autor: Alessandro Porcelli

Vydavateľstvo: Phaidon

Komentár: Cook it Raw tells the story of an exciting collection of avant garde chefs who come together to create unique dining experiences that explore and question social, cultural and environmental issues. Held initially in Copenhagen to mark the 2009 climate change summit the first 'Raw' dinner challenged the chefs to examine the issue of sustainability. As the events have developed so too have the issues, themes and general philosophy of the group. Winter and the question of creativity (Collio-Italy), the Wilderness and culinary comradeship (Lapland) and tradition and the artisan (Iskikawa-Japan) have all been explored on the plate by the likes of Rene Redzepi, Albert Adria, Alex Atala, Daniel Patterson, Magnus Nilsson, Inaki Aizparte, Massimo Bottura and Claude Bosi. Normally reserved for a select number of diners this book reveals for the very first time the 'Raw' collective's philosophy and creative endeavours. With contributions from leading food writers and 'Raw' supporters such as Antony Bourdain, Jeffrey Steingarten and Andrea Petrini; plus, over 400 behind-the-scenes images of the events and an inspiring collection of the chefs' own 'Raw' recipes, notes and anecdotes - Cook it Raw is an exclusive window into the world's most progressive culinary collective.

Jazyk: anglický
Rok vydania: 2013
Formát: 250x290
Počet strán: 240
Väzba: tvrdá
Katalógové číslo: 101971
Ean: 9780714865492
Bežná cena: 49.95 EUR

Zľava: 12%
Naša cena: 43.96€
späť


  neprihlásený  


V nákupnom košíku nemáte zatiaľ žiaden tovar.


  Najpredávanejšie  











  Výhody registracie