Kategórie Prihlásiť
   Akcie
   Novinky
   Beletria
   Encyklopédie
   Literatúra pre deti a mládež
   Cudzie jazyky
   Životopisné romány
   Turistický sprievodca
   Knihy o Slovensku
   Geografia a cestovanie
   Kuchárske knihy
   Jedlá a nápoje
   Zdravie a životný štýl
   Šport
   Umenie a hudba
   Fotografia
   História a dejiny
   Učebnice a slovníky
   Ekonomika a podnikanie
   Právo
   Medicína
   Technika
   Počítačová literatúra
   Spoločenské vedy
   Prírodné vedy
   Starostlivosť o dieťa
   Domov, hobby a záhrada
   Príroda a zvieratá
   Cudzojazyčná literatúra
   Náboženstvo, ezoterika
   Kalendáre, portfolia, plagáty

  Akcia mesiaca  

Za výbornú cenu tri tituly
od fotografa
Tibora Huszára








Testy 2008 matematika

Podnázov:

Autor: kolektív autorov

Vydavateľstvo: Didaktis

Komentár: Publikácia je zbierkou príkladov pre žiakov i učiteľov základných škôl na preverenie a upevnenie vedomostí. Umožní tiež otestovať, do akej miery sú žiaci schopní svoje poznatky využiť pri riešení úloh.

Množstvo úloh je z bežného života, čím priamo podporuje využitie matematických poznatkov v praktických situáciách. Všetky príklady obsahujú okrem výsledkov aj postup riešenia a mnohé z nich sú vyriešené viacerými, niekedy aj netradičnými postupmi riešenia.

Dvojfarebný dizajn prispieva k ľahšej čitateľnosti. Farebné odlíšenie často pomáha lepšie pochopiť súvislosti medzi jednotlivými krokmi riešenia.
Kniha obsahuje dva typy testov:
modelové testy na prijímacie skúšky na stredné školy s podrobnými riešeniami a vysvetleniami a s radami, ako sa vyhnúť najčastejším chybám a nedostatkom v uvažovaní, ktoré vedú k nesprávnemu riešeniu testMONITOR obsahuje typy úloh:
- úlohy, v ktorých treba vypracovať riešenie - úlohy, v ktorých treba správnu odpoveď vybrať z daných možností Každý test poskytuje tri úrovne náročnosti úloh: - úlohy na preverenie základných vedomostí - úlohy vyžadujúce pri riešení aplikovanie viacerých poznatkov (označené*) - náročné úlohy, ktorých riešenie vyžaduje spájanie súvislostí a poznatkov niekedy zdanlivo nesúvisiacich (označené **)

Edícia TESTY Otestujte sa, ako by ste uspeli na prijímacích skúškach na strednú školu alebo osemročné gymnázium! Zároveň sa môžete lepšie pripraviť na vedomostný test 9. ročníka ZŠ – MONITOR9. Ponúkame vám zbierky testov z predmetov - Slovenský jazyk a literatúra - Matematika, ktoré použili na skúškach stredné školy z celého Slovenska a súčasne cvičné modelové testy na prípravu na certifikované meranie vedomostí žiakov v 9. ročníku ZŠ – MONITOR9 (novinka od šk. roka 2006/2007). Oba druhy testov sú súčasne univerzálnou zbierkou úloh na opakovanie, precvičovanie a upevňovanie učiva základnej školy. Knižky z edície Testy sa tešia mimoriadnemu záujmu žiakov, ich učiteľov i rodičov už viac ako 10 rokov.


Jazyk: slovenský
Rok vydania: 2008
Formát: 170x240
Počet strán: 192
Väzba: mäkká
Katalógové číslo: 42
Ean: 9788089160518
Bežná cena: 4.61 EUR

Zľava: 10%
Naša cena: 4.15€
späť


  neprihlásený  


V nákupnom košíku nemáte zatiaľ žiaden tovar.


  Najpredávanejšie  











  Výhody registracie